Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентин коментира отпадането от Етър. Специалистът обясни за отсъствието на Тодор Неделев, който не беше в групата за мача. 

"Честно казано това беше нашият максимум, най-доброто, което можехме да покажем. Някои играчи не можеха да играят. Ако можеше да ги запазим и Току и Маркиньос, щяхме да го направим. Това беше тежък мач срещу Етър, който във Втора лига е сред топ отборите. Не създадохме много шансове. Мачът беше между едното наказателно и другото. Изгубихме срещу един отбор в един дуел.

Веселин Великов: Трябва бързо да забравим за еуфория

Веселин Великов: Трябва бързо да забравим за еуфория

"Важният ни мач е в неделя"

Така се получиха нещата. Не мисля, че заслужавахме победата. Искам да поздрави Етър и ние трябва да се възстановим. Тодор Неделев игра първи мач 90 минути предния път. Щях да го изцедя напълно, ако трябваше да играе и днес. Той не бе готов. Не исках да рискувам с негова контузия. Не знам защо домакините не бяха полели тревата преди мача. Това се прави навсякъде по света. Губихме топката много бързо. Всеки си казва, че Ботев едва ли не е приключил с този резултат, но нямаше шестима играчи от титулярите. Нямаше го качеството, за да възпроизведем по-добър резултат", каза Валентич.