Три от четирите трибуни на стадион "Христо Ботев" вече са с подредени седалки, пише "Под тепето". Строежът на стадиона е във своята финална фаза и все повече придобива своя завършен вид. В последните дни ударно се поставят седалките по южната трибуна, където ще стоят най-бурните привърженици на "жълто-черния" клуб.

С жълти, черни и червени седалки се оформя фенската емблема, като точното им местоположение се доуточнява. По всичко личи, че до началото на април месец стадионът ще има вид за провеждане на футболни мачове.

Към момента остава да се поставят седалки само на северната трибуна и частично на ъгловите сектори, както и специалните метални съоръжения за сядане на гостуващия сектор.

Поставянето на осветлението е във финална фаза, като в момента се правят последни дейности преди тестово пускане през тази седмица. Силните ветрове обаче затрудняват височинната работа.Лошото време пречи и на начало на работата по козирката на "Трибуна Изток". Там конструкцията отдавна е монтирана, като предстои да се постави и покритието, част от което вече е на място на стадиона. Дейностите около стадиона също са в напреднала фаза, като се извършват последни асфалтирания около целия стадион, включително и откъм улица "Варшава", където тя стартира най-последно.

Ботев (Пд) се гордее с Рой Херман

Ботев (Пд) се гордее с Рой Херман

Изигра два мача за младежкия национален отбор на Израел