Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев, заяви, че Купата на България е турнирът на неговия тим. "Канарчетата" продължават напред след победа над Славия на стадиона в "Овча купел", а халфът реализира и двете попадения за успеха.

Ботев (Пловдив) победи Славия с 2:1

Под снега в София Ботев (Пловдив) отстрани Славия за Купата

Два гола на Неделев

"На този тежък терен най-важно бе всички да излезем здрави. Най-важното е, че спечелихме и продължаваме напред. Това е нашият турнир. Радвам се, че отбелязах 2 гола. Второто полувреме имаше умора. Имахме доста болни", започна той.

"Хубаво е като поведеш рано. Славия бе стъписан след този гол. Използвахме си моментите. Можехме да видим с 3:0. Най-важна е победата. Поздравявам целия отбор", продължи играчът на мача.

"Днес се чувствахме по-добре. Само Кристиан Димитров не можа да се възстанови", допълни Неделев.

"Когато млад играч сбърка не трябва да го хокаш, защото може да се стъписа. Всички момчета в групата имат качества. Всички днес се справиха на много добро ниво", похвали съотборниците си осмицата на Ботев.

Относно предстоящия мач с Берое от първенството Неделев заяви:

"Има някоко дни до този мач. Имаме цели, както и те. Ще бъде труден мач. Надявам се да излезем победители. Откакто Спасов дойде, се връщаме към стила с атаки, самочувствие, което ни липсваше в началото на сезона. Надявам се в този мач да излезем победители."