Футболистът на Ботев (Пловдив) Михаил Прокопиев нападна треньора на отбора Бруно Балтазар. Причина за това стана фактът, че руснакът не влезе в игра в най-сериозната контрола на "канарчетата" - срещу руския гранд Спартак (Москва), загубена с 0:1.

20-годишният халф, който има над един милион последователи в социалната мрежа Тик Ток, публикува любопитен коментар в профила си в Телеграм, информира "Блиц".

Ботев пусна билетите за мача с Локо

Ботев пусна билетите за мача с Локо

Ето цените

"Летим в самолета и се замислих по тази тема: Защо аз, който вече 14 години играя футбол под ръководството на повече от 10 квалифицирани треньори, все още продължавам да се вълнувам от това, че не са ме пуснали в някой мач? Всъщност спрях да реагирам силно емоционално на лоши житейски ситуации, защото си мисля така: "Вече се случи, защо сега трябва да бъдеш много тъжен и да разсъждаваш, просто ще отмине". Но сега, след 3 години, отново се сблъсках със ситуация, в която не ме пуснаха да играя в мач, и това все още не е отминало в мен.

Това на снимката е от тренировка след мача с Урал: За първи път започвам да се чувствам комфортно. Увереността на треньора, направих два поредни не лоши двубоя, всичко постепенно се подобрява. След 24 часа всичко се променя и започва някакъв вид поведение: Ще проявявам недоволство по време на тренировка, повече от обикновен ще демонстрирам лошото си настроение и т.н.

Но в такива лагери и след последователен напредък би било логично да те пробват в най-сериозната контролна среща. И най-глупавото е, че абсолютно разбирам, че след това за мен определено няма да е по-добра ситуацията, но за начало е това...", написа Прокопиев.

Ботев (Пловдив) призова феновете да подкрепят отбора с надъхващо видео

Ботев (Пловдив) призова феновете да подкрепят отбора с надъхващо видео

По-рано днес пловдивчани пуснаха билетите за мача със столичните "железничари" от Локо