Алексий Жуковин, главен изпълнителен директор по инфраструктура и развитие на ПФК Ботев (Пловдив) взе участие в международен футболен семинар в Португалия, съобщи официалната страница на пловдивчани.

Целта на срещата беше дискусия за максимално ефективното експлоатиране на футболните стадиони. Жуковин се изказа активно по темата: "Максимизиране на приходите от стадионите - 365 дни в годината".

Заедно с ръководителя на инфраструктурния отдел на "канарчетата", редом до него бяха представители на английския Тотнъм, Евертън и италианския Удинезе.

Семинарът Thinking Football Summit е водещ проект в европейски мащаб, който има за цел да дебатира професионалната футболна индустрия, включвайки международно известни лектори във футболната сфера.

Събитието има за цел да популяризира корпоративната и бизнес страна на футбола, което е уникална възможност за укрепване на връзките със спонсори, партньори, заинтересовани страни, международни гости, а също и със спортните дружества и основните институции на професионалния футбол.

Чрез подобрен залог върху технологиите, иновациите, развлеченията и работата в мрежата, Thinking Football Summit има за цел да събере фенове, студенти, компании и футболни професионалисти.

Ботев (Пловдив) победи Литекс с 2:1 в контрола

Ботев (Пловдив) надви Литекс в контрола

Антоан Бароан се отличи с два гола