Временният треньор на Ботев (Пловдив) - Петър Пенчев, не успя да запише победа в първия си мач начело на тима срещу Етър (1:1). Въпреки това той похвали своите играчи за представянето им, като заяви, че съжалява единствено за изпуснатата победа в края.

Феновете на Ботев събраха 1/3 от необходимите средства за изкупуването на дълга към фирма "Рент Мениджмънт"

Феновете на Ботев събраха 1/3 от необходимите средства за изкупуването на дълга към фирма "Рент Мениджмънт"

Кампанията продължава с пълна сила

"От показаното съм доволен, от резултата и аз, и момчетата сме разочаровани. С последния удар ни изравинха. Не видях добре ситуацията. Това, което бяхме тренирали - да пресираме високо, да затрудняваме съперика при изнасянето на топката - се получи. Заслужавахме победата с оглед играта ни и ситуациите, които създадохме.

Този резултат не трябва да ни повлиява. Трябва да продължим да работим по този начин. Доволни сме от желанието на момчетата. Трябва да превъзмогнем този резултат още с мача за Купата, както и с този в следващия кръг.

Състоянието на Генев не е добро, има леко комоцио. При изравнителния гол бяхме много хора в защита, не видях как стана ситуацията. Получи се някакъв рикошет и Етър изравниха.

При младите има момчета с качества, които ще търсят своята реализация в първия отбор. Ние ще се постараем да им помогнем в това отношение. Моята уговорка с ръководство е че съм временен вариант, докато се намери треньор. С Георги Омов се опитваме в този труден момент да помогнем. Дано сме полезни във времето, в което работим с отбора. В дните досега момчетата бяха много концентрирани и всичко им се получаваше", завърши Пенчев.

Ботев (Пд) и Етър завършиха наравно 1:1 в efbet Лига

Етър се бори до последната секунда и не се даде на Ботев (Пд)

Преслав Боруков шокира "канарите" дълбоко в добавеното време