Футболистът на Ботев (Пловдив) - Николай Минков смята, че със своята бързина и извеждащите подавания на Тодор Неделев "канарчетата" могат да направят много добри неща. Запитан за "Колежа", играчът сподели искрената си мечта да усети "жълто-черната" магия на Източен 10. Eто какво още каза той пред клубната телевизия:

"Мисля, че стояхме добре на терена срещу ЦСКА, но в крайна сметка положенията, които създадохме пред вратата им, трябваше да ги реализираме. Треньорът иска да играем атакуващ футбол, агресивен, да пресираме високо и да вкарваме голове.

Специфичното при играта като халф-бек е, че в тази позиция трябва да играя като външен, когато топката е в нас, а когато се защитаваме, влизам в линията на защитата като десен бек. На мен лично ми е по-удобно да играя като чисто крило с човек зад мен.

Настроението е добро, надявам се да спечелим този важен мач, за клуба е от изключително значение, дерби с Берое, надявам се да дадем повече от себе си, за да спечелим. От предишния мач с тях си спомням доста неща, най-вече атмосферата, изключително важен мач за място в Европа.

Тодор Неделев е лицето на клуба. С него нещата са доста по-различни. Лично аз, когато играя с него, се чувствам много по-добре. С моята бързина и неговите извеждащи подавания можем да направим доста добри неща.

На "Колежа" съм гледал мачове само по телевизията, когато отборът игра там преди десетина години. Като цяло съм гледал клипчета в интернет за мачовете на Ботев Пловдив там. Мечтата на всеки футболист е да излезе на такъв стадион пред толкова много хора", каза Минков.

Балтазар: Не следвам Моуриньо като религия

Балтазар: Не следвам Моуриньо като религия

Треньорът на Ботев следва свои концепции