Сериозно наддаване върви в Турция за Антоан Бароан, пише "Мач Телеграф". Както е известно, медиите в югоизточната ни съседка обявиха, че интерес към него има от страна на Трабзонспор. Черноморците могат да картотекират само играч под 24 години, който да подсили атаката на тима. Французинът отговарял на тези изисквания.

Трабзонспор, който 7 пъти е ставал шампион на Турция, обаче не е единственият кандидат за подписа на Бароан, който в момента се намира в немилост. Адана Демирспор и Истанбул Башакшехир също му били хвърлили око и смятат да участват в наддаването за подписа му. Така Ботев ще може да му вземе доста добри пари.

Бароан ядоса ръководството, след като отказа да бъде продаден на Ал Ахли от Египет. И именно това е причината да бъде пратен да тренира с втория отбор на "канарчетата". Египтяните обаче още не са загубили вяра, че могат да го вземат в редиците си. Бароан е сред осемте нападатели, с които ръководството води разговори. Твърди се, че от Ботев са поискали за него 2 млн. евро.

Ботев (Пловдив) осъществи сериозен изходящ трансфер

Ботев (Пловдив) осъществи сериозен изходящ трансфер

Емануел Току ще играе в белгийския Льовен