Единият от двамата треньори на Ботев (Пловдив) - Георги Онов, също коментира тежката загуба с 0:6 от градския съперник Локомотив. 

"Обяснението е липсата на агресивност в играта. Отборът бе подготвен тактически за абсолютно всички силни страни на Локомотив. Мога да го гарантирам на 100%. Липсата на агресивност в играчите от първите минути, повлия на изхода на мача. Първите голове наляха допълнително напрежение върху тях и оттам дойде разгромният резултат. Другото нещо, което повлия е червеният картон", започна той.

"Една грешка, първата, за първия гол е грешка, която по принцип на тренировка не се допуска. Но тя доведе до попадение. И той смути футболистите. Оттам дойде този дисбаланс на отбора. Започнаха да се допускат други грешки. Второто полувреме не биваше да допускаме повече голове. С 10 човека нямаше какво друго да направим", продължи специалистът.

"В момента финансово за положението може да ви кажат хората от клуба. Като заплати каквото има да се взима, се взима. Да, има някакво закъснение, но не е нещо огромно, за да кажем, че има някакви криза или, че не сме взимали пари 3, 4 или 5 месеца", разкри треньорът.

"Ако ние не се вдигнем, това означава, че ни чакат отново проблеми. Тези дни ще ги ползваме психически, ментално да можем да се вдигнем", допълни наставникът.

"Извинявам се от целия отбор. От всички, които сме тук за резултата. Искам да ги помоля да бъдат до отбора, до клуба и да продължат да го подкрепят така както са го правили досега и както го показаха последният месец", завърши Онов.

Феновете на Ботев (Пловдив) се събират на Коматево, искат обяснение от играчите за резила

Феновете на Ботев (Пловдив) се събират на Коматево, искат обяснение от играчите за резила

"Канарчетата" загубиха с 0:6 от градския съперник Локомотив