Ботев (Пд) постигна много важен успех при домакинството си на Левски с 1:0, но наставникът Ферарио Спасов призова футболистите си за спокойствие.

Той призна, че може да остане в клуба и след края на полусезона, до когато е срокът и на временния му контракт.

Тонев: Напълно заслужено победихме Левски

Тонев: Напълно заслужено победихме Левски

"Отборът набира скорост"

"Бяхме по-силни в спазването на тактическата дисциплина, знаем, че Левски са по-добре от нас физически, играхме по-правилно, вкарахме много красив гол, след добра атака. Изпуснахме и положение на Слави Шопов, Левски имаха доста малко положения пред нашата врата, които дойдоха повече след центрирания. Логично спечелихме. Първо, всичко го искахме. Второ, подкрепата на публиката беше страхотна. Успяхме да победим отбор с амбиция за челните позиция. Срещу Лудогорец създадохме също положения, но загубихме. Победата днес не трябва да ни превъзбужда, но победите над водещите отбори дават самочувствие на футболистите, феновете, ръководството".

"Всичко, което става е благодарение на труда на играчите, в тренировките, те се мъчат да повярват на тактическите изисквания, които имаме към тях. Моята кариерата винаги е била в такива ситуации, поемал съм отбори в доста тежко положение. Сега поех отбор, изиграл доста неубедителни игри. Треньорите или правим нещата по-добре, или ги объркваме, средно положение няма. Футболистите са задружни, тренировките са доста по-интензивни, натоварени, но всичко е в името на целта да има подобрение. Договорът ми с клуба е до Нова година, но във футбола всичко е условно. Такава ни е засега уговорката, но пък ако всички са доволни от работата, която вършим, защо да не продължим", каза Феро.

Лъчо Балтанов: Ботев е дух, вяра и борба!

Лъчо Балтанов: Ботев е дух, вяра и борба!

"Сладка победа и това е пътят!"