Треньорът на Ботев (Пловдив) Ферарио Спасов коментира загубата с 0:4 от украинския Олександрия. Ето какво каза специалистът след края на контролата:

"Тежък резултат, но момчетата се стараха до края на мача. Както през първото полувреме, така и през второто имаше много движение, което най-много ме интересува на този етап от подготовката.

Назад сме с някои спортно-технически аспекти все още. Загубата си е загуба. Продължаваме да играем и работим по план. Олександрия има два равностойни състава, докато ние имаме проблеми на това ниво, но не искам да прозвучи като оплакване.

Снимка 455759

Източник: LAP.bg

Трябва да работим. Хубаво е, че доста от младите играчи взеха участие в мача, за да видят, че не всичко е лесно. За тях това е един много полезен сблъсък с европейския футбол.

Нищо не е станало. Неприятна загуба, но имаме време да подобрим някои неща. Трите гола отдясно след почивката? Това са тактически грешки, нещо което се случва в българския футбол. Имаше неправилно подреждане в защита. Не е проблемът самото центриране. Тези мачове ни дават информация, върху която да работим и да поправяме грешките.

Трябва да работим и да са здрави, че Димитър Пиргов се контузи, Сашо Тонев също не беше на 100%. Очаквам Никола Илиев да дойде в понеделник на лагера", коментира Спасов пред Sportal.bg.

Ботев (Пд) с тежко поражение в Турция, получи 4 гола във вратата си

Ботев (Пд) с тежко поражение в Турция, получи 4 гола във вратата си

0:4 за младите надежди на "канарчетата"