Ферарио Спасов даде отлична оценка за представянето на Ботев (Пд) в последните мачове. Днес "канарчетата" победиха Витоша (Бистрица) с 2:0, записвайки шеста поредна победа в шампионата и вече са твърдо в битката за Топ 6:

Ботев (Пловдив) победи Витоша с 2:0 като гост

Фамозен гол на Неделев вдъхнови Ботев за шеста поредна победа в първенството

"Канарчетата" се наложиха с 2:0 при визитата си на Витоша

"Не мисля, че мачът беше лек. Всеки мач има своите изисквания. Това беше последен мач за сезона. Завършихме по един отличен начин сезона с удобна серия. Забравихме негативните впечатления, които имахме в началото. Много близо сме до мястото, което до известно време не беше постижимо. За мен най-силен беше мачът срещу Лудогорец, който не трябваше да загубим.

Моята оценка за представянето на отбора е впечатляваща. Показателно е, че се завръща доверието към отбора. За мен е голям късмет, че попаднах в отбора в този момент.

Имаме някои виждания, но в селекцията ще настъпят малки промени, защото колективът е страхотен. Ще преценяваме. За мен е най-важно да запазим този отбор. Футболистите от школата да продължават да се представят така. Сега ни предстои подготовка", завърши Спасов.