От клуба на привържениците на Ботев (Пловдив) призоваха всички фенове на "жълто-черните" да се съберат пред община Пловдив на 22 септември, за да потърсят отговори за завършването на стадион "Христо Ботев". Според привържениците на "канарчетата" възложителят, проектантът и изпълнителят на проекта не потвърждават категорично, че отпуснатите средства за завършване на съоръжението ще бъдат достатъчни за цялостното изграждане на козирката на стадиона.

"Уважаеми Ботевисти,

месеци наред представителите на феновете се опитват да получат потвърждение за това, че 37 милиона са достатъчни и за цялостното завършване на козирката над четирите трибуни на Колежа. Въпреки това възложител, проектант и изпълнител категорично не желаят да се ангажират с отговор на този въпрос, а на последните срещи част от отговорните лица дори не присъстват.

Желко Копич: Определено ще работим, за да подобрим представянето си далеч от Коматево

Желко Копич: Определено ще работим, за да подобрим представянето си далеч от Коматево

Наставникът бе разочарован от поражението

Очевидно никой от тях не осъзнава, че стадион без изцяло завършена и покрита козирка е неприемлив за цялата "жълто-черна" общност! Затова нека на 22.09 всички ботевисти, които искат да видят Колежа във вида от проекта, да дойдат пред община Пловдив в 18:30 часа и да изискат отговор от страна на Здравко Димитров, Пламен Райчев, арх. Георги Савов и Илиян Филипов.

Надяваме се, че въпросните господа ще намерят време и смелост да дойдат пред гражданите на Пловдив и да дадат ясен отговор на въпроса ще има ли цялостно завършена козирка на Колежа!", гласи съобщението на клуба на привържениците на Ботев.