Ботев (Пловдив) обяви, че за приятелските срещи на отбора в Турция ще бъдат пуснати в продажба виртуални билети. Събраните от тях средства ще бъдат дарени на Фондация "Нощ на ангелите" и ще отидат за благотворителни инициативи. 

Поради тази причина остатъка от зимната подготовка на "жълто-черните" ще премине под надслов "Лагер на доброто".

Съобщението, което публикуваха "канарчетата" за благородната инициатива гласи: 

"В навечерието на зимния лагер на отбора на Ботев в Белек (Турция), клубът дава начало на смела благотворителна инициатива в партньорство с Фондация  НОЩ на ангелите.

Остатъкът от подготовката на "жълто-черните" ще се проведе под наслов "Лагер на доброто", като за всяка една от зимните ни проверки в южната ни съседка ще бъде организирана продажба на виртуални билети, които ще бъдат налични през нашата онлайн билетна система.

 Символичните благотворителни виртуални пропуски ще са на цени от 2 лв, 5 лв, 10 лв, 20 лв и 50 лв. и всеки сам ще може да избере сумата, която да дари.

100% от събраните средства ще отидат в подкрепа на благотворителните кампании на НОЩ на ангелите, като част от поетата от клуба социална отговорност и подкрепата към фондацията от началото на сезона.

По време на кампанията Ботев и НОЩ на ангелите ще ви информират за събраните суми след всеки мач, както и кампаниите, които ще бъдат подкрепени!

"Лагер на доброто ще завърши със двубоя срещу Хебър (Пазарджик), който ще се играе на Футболен комплекс "Никола Щерев - Старика", на 10 февруари.

Нека заедно покажем, че можем да бъдем по-добри! Подкрепи Ботев, подкрепи доброто!"

Ботев (Пловдив) продаде играч в Белгия

Ботев (Пловдив) продаде играч в Белгия

Точукву Нади ще играе в Зулте Варегем