Днес капитанът на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев навършва 30 години. Само преди дни "жълто-черният" магьосник получи най-хубавия подарък за рождения си ден - завръщане на игралното поле.

Тодор Неделев е име, което всеки ботевист изрича с гордост. Още с първите си изяви с екипа на най-стария футболен клуб в България, Тошко загатна за огромния потенциал, с който разполага.

Десетки голове, още толкова асистенции и хиляди магически отигравания, вдигащи на крака "жълто-черната" публика. Верен до край на любимия си клуб, отказал редица предложения от родни и чужди тимове, Неделев избра да брани емблемата на Ботев.

В съзнанието на пловдивчани Тошко Неделев се асоциира с красотата на гола от центъра, вярата в завръщането на "Колежа" и борбата за свещената "жълто-черна" емблема.

Случилото се през лятото на 2022 година за пореден път показа любовта на Неделев към "жълто-черния" клуб и най-великата игра. Въпреки тежката травма и всички трудности след нея, нито за миг Тошко не помисли да остави любовта на своя живот - Ботев (Пловдив).

"Всички в "жълто-черния" Клуб пожелаваме на Тодор Неделев крепко здраве и безброй положителни емоции с Ботев. През настоящата година се надяваме момчето с номер 8 да се завърне в своя дом - "Колежа", където с магическите си докосвания и отигравания да радва хиляди пловдивчани!", написаха от клуба.

Има вариант и Антон Зингаревич да помогне за дострояването на "Колежа"

Има вариант и Антон Зингаревич да помогне за дострояването на "Колежа"

С лични средства