Спортният директор на Борусия (Дортмунд) - Себастиан Кел потвърди, че германският клуб все още не е получил никакви оферти за английския национал Джуд Белингам, въпреки интереса на европейските грандове.

"Бих предпочел Джуд Белингам да остане в Борусия Дортмунд за много, много години. Също както бих искал Ерлинг Холанд да остане в отбора за много години или Джейдън Санчо

Представете си да играем с тези момчета в последните няколко години и да не губим един от най-важните си футболисти всеки сезон. Да, в нашия бизнес е така, а в международните турнири трябва да приемем ролята си до някаква степен. Сега нека се концентрираме върху спортните неща. За всички останало ще видим какво ще се случи", добави Себастиан Кел.

Той заяви, че нападателят Карим Адейеми работи много сериозно. "Той направи истинска стъпка напред в последните три мача. Работи здраво върху себе си и разбира се, водихме много разговори. Мисля, че той разбра, че трябва да се представя по-добре от това, което показа в първата част от сезона. Но той самият очаква повече от себе си", каза Кел.

Борусия (Дортмунд) - Фрайбург 5:1 в мач от Бундеслигата

Борусия (Дортмунд) се изравни по точки с Байерн и отправи красноречиво шампионско послание

Себастиен Алер с първи гол след тежките месеци