Босът на Славия - Венцеслав Стефанов даде емоционално интервю пред колегите от "Спортал", в което изрази недоумението си от опитите за провеждане на Конгрес от екипа на Димитър Бербатов.

"Не мога да разбера това безумие! Седнали някакви клубове и решили да си правят конгрес. Колко са? 82 са. Това е смехория! 15% от всички клубове в България ще правят избор. И кои са там, дайте да видим. ЦСКА какво прави там? Ще правят алтернативно първенство с тези клубове ли? Да, ЦСКА в първенство с тези, останалите, 80 клуба може да стане шампион.

Министър Василев от НДК: Държавата не знае какво се случва тук!

Министър Василев от НДК: Държавата не знае какво се случва тук!

ММС има комисия, ще има и доклад

Не е сериозно и говори много лошо за ръководството на един клуб, който използва феновете си и им дава поръчки. Каква работа имат феновете на ЦСКА на конгрес? Фенове нямат работа там. ЦСКА използва феновете си, едно време Томето така водеше феновете на Левски на поход. Това са глупости! Мястото на фена е на трибуните, откъдето да подкрепя своя любим клуб. Фенът няма място на конгрес. Какво ще решават феновете? Това е една голяма глупост!

Държавата се тресе, виждате какво се случва. Европа се тресе - има война, умират хора. Отделно инфлация, протести, горива, суровини, всичко се тресе, а едни хора седнали конгрес да правят... Явно си нямат друга работа тези хора. Един файтон са. Няма да им стигнат хората за попълване на комисиите на техния конгрес. Безумство!

Всичко това не допринася по никакъв начин за доброто на футбола, напротив - лошо е. Няма консенсус, няма разбирателство, има една огромна глупост. Накрая да не се стигне до намеса от страна на ФИФА. Това ще е най-лошото", каза босът на най-стария столичен клуб.

Конгресът избра Димитър Бербатов за президент на БФС

Конгресът избра Димитър Бербатов за президент на БФС

Вижте подробности