Един от основните фигури в екипа на Димитър Бербатов сподели мнението си за ситуацията, в която се намира БФС след последните решения на СГС свързани с конгресите на футболната централа.

"Нищо ново под слънцето - от кога го говорим това? Оттук нататък ще се опорочава всеки Конгрес. Това правиха и това ще правят Михайлов и обкръжението му. Ще опорочават всеки Конгрес и ще приемат да бъдат сочени за виновни без да им пука. Висша наглост и безочие", каза Величков пред колегите от bTV.

Той призова някои от настоящите членове на Изпълкома да напуснат организацията, осъзнавайки какви са действията на президента Борислав Михайлов. В момента легитимен за решения е Изпълкомът, който работеше преди Извънредния конгрес на 12 октомври 2021, тъй като съдът не зачита взетите тогава решения.

"Призовавам сериозните колеги в легитимния Изпълком - Кирил Домусчиев, Атанас Фурнаджиев, Венци Стефанов, Спас Русев и другите колеги, които със сигурност разбират какво вършат Михайлов и най-близкото му обкръжение, да се разграничат от действията им и се оттеглят от Изпълнителния комитет на БФС. Вярвам, че вече са наясно с всичко", допълни той.

От БФС с позиция след решенията на съда

От БФС с позиция след решенията на съда

Информацията била подвеждаща