Петър Величков, който е част от екипа на Димитър Бербатов, обяви, че е възможно да има два Конгреса на БФС. Той говори пред базата в Бояна, където днес се проведе Изпълком. 

"Може да има два Конгреса. Съдът би трябвало да се е произнесъл и Извънредният конгрес трябва да бъде организиран от БФС. Предното заседание не беше легитимно свикано. Необходимо беше моето присъствие там, за да може да бъде свикан този конгрес на 18 март. Днес аз гласувах против поради причината, че има вече свикан конгрес и той трябва да се проведе на 12-и октомври тази година. Според мен ще се проведе този Конгрес, който вече е насрочен. Съдбата на следващия Конгрес не мога да кажа каква ще е. Това решение на съда узаконява волята на футболните клубове, които искаха да има Конгрес", каза Величков.

БФС: Конгресът остава на 18 март!

БФС: Конгресът остава на 18 март!

Вижте подробности

"Не можах да разбера защо така се получи и попитах всички колеги дали някой е бил спрян от охраната. От ръководството заявиха, че такива нареждания не са давани на охраната, но вие станахте свидетели на случката. В този Изпълком всеки от нас е сериозен човек. Тонът винаги e бил уважителен. Всеки е тръгнал по свой собствен път. Поздравихме се с г-н Михайлов. Здравей-здрасти в най-общи линии. Не успяхме да изградим добра симбиоза за работа и да допринесем за развитието на българския футбол".