Вицепрезидентът на БФС - Йордан Лечков, даде мнението си за оплакванията от съдиите, идващи от страна най-вече на ЦСКА от подновяването на борбата в Първа лига.

"Никой треньор не е сигурен за своята работа и се презастрахова още преди мачовете. Става въпрос за господин Пенев. Той е трябвало да си направи извода в живота - дали е треньор, или е още кандидат-президент. Да се концентрира върху своите треньорски качества, защото има някаква задача. То не бяха супи, то не бяха обиди... За нас не е обидно, а за него си", коментира Лечков пред БНТ.

"Всеки един от собствениците на клубовете се обажда на съдиите. Това е публична тайна. Става въпрос за страх. Собственик на клуб се обажда на съдия да му казва как да свири. Имало е такива случаи. Няма как ние като футболен съюз да отговаряме за Кирил Домусчиев примерно. Това са ни колеги в Изпълкома. Венци Стефанов, другите собственици. Сега с господин Божков, да речем. Ние си комуникираме с тях, но не на такива теми", добави още футболния функционер.

Любослав Пенев пак атакува: Готвят съдията на Левски - ЦСКА за бушон!

Любослав Пенев пак атакува: Готвят съдията на Левски - ЦСКА за бушон!

Треньорът на "червените" отново видя конспирация