Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов коментира представянето на националния отбор, както и актуални теми около в футбола ни.

В интервю за предаването "Арена Спорт" по БНТ, бившият нападател обяви, че промяната, която той обещава, ще настъпи съвсем скоро.

Димитър Бербатов алармира за закононарушения от ръководството на БФС

Димитър Бербатов алармира за закононарушения от ръководството на БФС

Кандидатът за президент на БФС излезе с публикация в социалните мрежи

"Винаги трябва да пазим надеждата и вярата, че може и по-добре. В нашия случай трябва и може по-добре, спрямо какво се случва във футбола ни и как се представяме. Затова последните няколко мача бяха искра надежда, че нещата тръгват по правилния път чисто футболно. В случая заслугата е изцяло на играчите. Но това е капка в морето. Не трябва да се главозамайваме. Трябва да стоим здраво стъпили на земята, смирени. Ние сме отбор, който има потенциал, но не намираме постоянството.

Проблемите са твърде много и никой не трябва да се заблуждава, че една-две победи, постигнати от националния отбор, ще могат да ги скрият. Знаете много добре по какъв път съм поел. Трябва промяна и ние работим за нея. Тя ще настъпи съвсем скоро", заяви Бербатов.