Президентът на БФС - Борислав Михайлов, се срещна днес с германския си колега Райнхард Гриндел. Новината бе публикувана на сайта на родната ни футболна централа.

Вижте какво гласи съобщението:

"Президентът на Германския футболен съюз Райнхард Гриндел проведе работна среща с българския си колега Борислав Михайлов по време на официалната си визита у нас. Двамата ръководители обсъдиха детайлно възможностите за сътрудничество между федерациите в духа на традиционно добрите взаимотношения между България и Германия на футболно ниво и изразиха увереност, че бъдещите съвместни проекти ще бъдат от полза и на двата съюза.

Както е известно, още в началото на годината Гриндел обяви готовността си за обучение на български треньори и съдии в Германия и за генералната обмяна на таланти между двете държави.

Освен като ръководители на съответните федерации, Михайлов и Гриндел са колеги и в Изпълнителния комитет на европейската футболна централа, където президентът на ГФС е отговорник именно за България. В началото на годината той бе пратеник на Конгреса на БФС; натоварената му програма тогава не му позволи да посети Национална футболна база "Бояна", но днес г-н Гриндел изрази силното си впечатление от Дома на футбола в София".

Милиони за БФС, ако юнаците спечелят групата си в Лигата на нациите

Милиони за БФС, ако юнаците спечелят групата си в Лигата на нациите

Вижте финансовите аспекти на турнира