Президентът на БФС Борислав Михайлов проговори след като изпадна в мълчание след загубата на националите снощи. Бившият вратар се обърна към Димитър Бербатов като го призова да помогне на футбола, щом има такова желание затова. Михайлов подмина темата за представянето на "лъвовете", както и бъдещето на Ясен Петров.

ЕТО КАКВО НАПИСА БОРИСЛАВ МИХАЙЛОВ:

Тъжно е, че човек като Димитър Бербатов, който има заслужено място в историята на българския футбол, се е превърнал във фабрика за производство на фалшиви новини, лъжи и манипулации. Воден от една-единствена цел - да седне на президентския стол на БФС.

При това след като загуби на извънредния Конгрес.

Вместо да влага толкова много енергия и усилия в създаването и тиражирането на неистини, може да насочи всичките си възможности в градивна посока. Например да помисли и заедно с екипа си да кажат с какво биха могли да помогнат на българския футбол. Защото за доброто на българския футбол може да работи всеки по всякакъв начин от всяка позиция. Стига да има желание и да може.

ТОПСПОРТ ви пита - Трябва ли Ясен Петров да остане национален селекционер?

ТОПСПОРТ ви пита - Трябва ли Ясен Петров да остане национален селекционер?

Дайте своя вот тук

Бербатов очевидно има огромно желание. Очаквам да покаже, че наистина иска да работи за българския футбол, а не му е самоцел президентският пост на БФС.

Защото с действията си до момента, той не помага на българския футбол.

Тиражирането на "новини" за проверки от икономическа полиция и Прокуратурата, за не подадени навреме документи на БФС, за отказ на Софийски градски съд да впише решенията, взети на извънредния Конгрес, имат само една цел - да вредят на българския футбол.

Истината и фактите по тези теми коментира днес изпълнителният директор на БФС Борислав Попов.