Футболен празник сътвориха участниците в благотворителния мач "АКТЬОРИ срещу БЕРОЕ", който събра близо 2000 души по трибуните на стадион "Берое" в Стара Загора.

Берое спечели с 11:6 зрелищния мач под Аязмото, който зарадва публиката с множество атрактивни отигравания, обрати в резултата, красиви попадения и неочаквани голмайстори.

Снимка 377370

Източник: LAP.bg

Димитър Бербатов бе голямата звезда в състава на Берое, като след близо 18 години той игра рамо до рамо с добрите си приятели Александър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков, които в момента съставят треньорския щаб на отбора. Почти всички футболисти от първия тим на Берое взеха участие в двубоя, а в края поиграха и някои от най-малките таланти от школата.

Снимка 377368

Източник: LAP.bg

Честта на актьорския отбор защитава популярни лица от телевизионния екран, театралната сцена и киното, сред които Станимир Гъмов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров и Лео Бианки. За тяхната подготовка се грижат футболната легенда на "Берое" - Петко Петков и бившият капитан на зелените - Ваня Джаферович.

Снимка 377372

Източник: LAP.bg

Мартин Камбуров се отличи с хеттрик за победата на Берое.

Актьорите вкараха два гола от дузпи.

Последните 3 гола за Берое бяха дело на деца от школата.

Снимка 377369

Източник: LAP.bg

Всички събрани средства от продажба на билети и артикули по време на мача ще подпомогнат финансирането на втория Международен студентски театрален фестивал "Данаил Чирпански", който ще се проведе през пролетта на 2019 г.

Димитър Бербатов облича екипа на Берое заради благотворителност

Бербатов облича екипа на Берое заради благотворителност

ПФК Берое с радост се включи в благородната инициатива