Димитър Бербатов ще облече екипа на Берое на 9 септември, специално за благотворителен шоу мач между "зелените" и отбор на "Актьорите".

Заедно с него на терена за Берое ще бъде и треньорският екип на клуба - Алекасандър Томаш, Константин Мирчев и Тодор Кючуков. След 18 годишно прекъсване четиримата отново ще облекат фланелката на един и същ отбор и ще бъдат заедно на терена.

ПФК Берое с радост се включи в благородната инициатива, която е подкрепена и от Община Стара Загора. Клубът призовава всеки, който има възможност да дойде на стадиона за това страхотно събитие.

В състава на звездния отбор от театрални и кино актьори ще се включат Станимир Гъмов, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Велислав Павлов, Башар Рахал, Алек Алексиев, Орлин Павлов, Мартин Гяуров, Никола Стоянов, Любен Кънев, Николай Мутафчиев, Владимир Люцканов, Ивайло Захариев, Ники Илиев, Юлиян Петров, Христо Петков, Атанас Атанасов, Лео Бианки и Валери Йорданов. За тяхната подготовка се грижат футболната легенда на Берое - Петко Петков и бившият капитан на "зелените" - Ваня Джаферович.

Истината за пътуването на Бербатов до Манчестър Юнайтед

Истината за пътуването на Бербатов до Манчестър Юнайтед

Вижте емоционалната изповед на българския футболист