Спортният директор на Берое Валентин Грудев призна, че клубът води преговори с Левски за халфа Мартин Райнов. Той добави, че клубът чака отговор и от Педро Еуженио. 

"Ще имаме двустранна игра в събота. Контрола с Ботев (Гълъбово) на 16 януари. След това отпътуване за лагера в Турция, където ще се изиграят четири контролни мача. Прибиране на отбора на 1 февруари.

"Ние имаме реални шансове да се преборим за участие в Лига Европа. Нашият път за Лига Европа е през първенството. Ще се борим до последно за третото място.

Да, наистина има интерес към Райнов от Левски. Райнов има клауза в своя договор. Преговорите на този етап се водят от изпълнителния директор Илко Русев с ръководството на Левски. 

На този етап Райнов има договор с Берое. Той има право да преговаря. Той не е длъжен да ни осведомява какво прави. Щом от Левски са влезли в контакт с Берое, значи те са говорили с него. Не можеш да искаш футболист без да си говорил с него.

Няма да крием, че имаме разговори с Педро Еуженио. Чакаме развитие и около него. Има отправена конкретна оферта. Оферти за други футболисти няма.

Очакваме да има трансфер на футболист, с който директно ще подпишен договор. Този трансфер трябва да се осъществи до заминаването на отбора за Белек. Водим преговори с един централен защитник и двама офанзивни футболисти.

До края на сезона на двама футболисти от школата ще им бъдат предложени професионални договори.", заяви Грудев.

Берое праща Емин Ахмед в Дунав (Русе)

Берое праща Емин Ахмед в Дунав (Русе)

Никола Гавов ще продължи наема си в Монтана