Изпълнителният директор и член на Съвета на директорите на Берое - Стелиян Попчев празнува вчера рожден ден (46 г.). Той сподели очакванията си за днешното домакинство срещу Лудогорец. Той се върна назад в годините.

"Когато прохождах във футбола, нямаше телефони и интернет. Единственото ни забавление бяха топката и улицата. Днешните деца са подложени на много повече изкушения. Промени се и футболът. Феновете вече могат да гледат по 80 мача седмично от цял свят. Хората се пренаситиха. Изчезна жаждата им да чакат края на седмицата. Да гледат любимия си отбор на живо. Да намерят мястото си на стадиона", започна Попчев пред "Тема Спорт".

"Искам да заразя всички в Берое най-вече със своя оптимизъм, с хъса и с желанието си за работа. Ако всеки, който е на работа в клуба, ги покаже, това ще рефлектира положително и върху самия клуб", добави шефът на зелено-белите.

"Очаквам мача с Лудогорец най-вече да предизвика сериозен зрителски интерес. Дай Боже лека-полека публиката да се завърне по трибуните и да подкрепя любимия отбор. От футболистите ни пък очаквам пълно себераздаване. Берое има шанс срещу всеки роден тим. За да са по-големи шансовете му обаче, трябва да стане факт именно себераздаването, за което говоря. Естествено, че Лудогорец са най-добрият отбор у нас. Вече повече от десетилетие те превъзхождат останалите ни тимове и в организационно, и във футболно отношение. Не случайно разградчани и сега са на първо място. Себераздаването ще е в основата на евентуалния наш успех срещу Лудогорец. Такъв обаче не би бил възможен и без доза късмет", заяви Попчев.

Петър Хубчев определи групата на Берое за мача с Лудогорец

Петър Хубчев определи групата на Берое за мача с Лудогорец

Двубоят между двата отбора е утре