Спортният директор на Берое Валентин Грудев коментира намеренията за оставка на Димитър Димитров и последвалото оставане на треньора в тима. 

"Въпросът за треньорска смяна никога не е бил на дневен ред за ръководството. Димитър Димитров-Херо е топтреньорът сред действащите наставници в родния елит, затова и съвместната ни работа продължава", заяви Грудев пред "Тема Спорт".

"Загубата от Левски за купата е неприятна, но затова пък шансовете за класиране за евротурнирите остават през първенството, близо сме до призовите позиции. Анализирайки слабостите на тима, смятаме, че ни липсва агресия. Вярваме обаче, че отборът е способен да покаже лицето, което демонстрира през есенния полусезон.

Берое гони Карлос Охене

Берое гони провинил се на "Герена"

Червеният му картон прелял чашата

В неделя ни предстои важен мач срещу Лудогорец. Убедени сме, че със силна игра можем да вземем нещо. След това ни предстоят и сблъсъци с Локо Пловдив и ЦСКА, в които ще гоним максимума. Ръководството твърдо стои зад отбора и е убедено във възможностите му. Затова и продължаваме да следваме заложената политика", каза директорът.