Наставникът на Берое - Петър Колев, даде мнението си след поражението с 0:2 от Арда (Кърджали). Той разкри, че е добил представа кои футболисти трябва да са в отбора и кои - не.

"Много неща не ни достигнаха, много неща ни липсват - физическа подготовка, мотивация в някои хора. Не разбирам защо е това напрежение у някои хора, тези непредизвикани грешки. Отделно и времето беше тежко днес.

Киров: Целта ми е всички футболисти да бъдат във форма за финала с ЦСКА

Киров: Целта ми е всички футболисти да бъдат във форма за финала с ЦСКА

"Заслужена победа над Берое"

През второто полувреме имахме възможност да реализираме 2-3 ситуации, но не се получи. В края на полувремето получихме абсурден гол, трябваше нашите защитници да избият тази топка. През втората част видях старание в някои хора. Ясно беше, че трябва да търсим гол, Арда са добри на контраатаката.

Направих си изводи кои хора са тук още и кои вече ги няма. Вече имам ясно впечатление за това. Много хора са без ясно бъдеще в този отбор, някои не са в състояние да вземат участие в мачовете - оттам идва липсата на мотивация, на концентрация в отделни моменти. В края на мача, при 0:2, видях стремеж и желание в някои, други се бяха уморили. Пожелавам на феновете да здрави, щастливи и да вярват в доброто бъдеще на Берое", каза специалистът.

Арда спечели гостуването си на Берое с 2:0 в efbet Лига

Арда си тръгна с лесни три точки от визитата на безидеен Берое

Тонислав Йорданов блести с два гола в Стара Загора