Треньорът на Берое Петър Колев остана доволен след минималния успех с 1:0 над Ботев (Враца). Той коментира и 253-ия гол на Мартин Камбуров в българския елит, с който изравни рекорда на Петър Жеков.

"Малко съм със смесени чуства. След 2 загуби трябваше да спечелим задължително. Футболистите го осъзнаха. През първото полувреме имахме тотален превес. Добра игра за първа и втора топка. Повече трябваше да натиснем по десния фланг.

За наше щастие в началото на втората част си изработихме ситуация за гол. Да честитим 253-ия гол на Мартин Камбуров. Не че имаше нещо пред нашата врата, но контролът за определен период изчезна. И на контраатака имахме доста добри ситуации да затворим мача. С течение на времето този резултат психологически подтискаше играчите.

Имахме идея да излезем по-агресивно. Враца е най-неприятният противник след 2 поредни загуби. Изключително компактно се придвижва. Компенсират неопитността. Буквално се бият по терена.

Камбуров беше полезен. Той не е на 100%. Прави му чест, че изкара 90 минути на нужното ниво. Като голмайсторски нюх и лидерски качества, няма как да ги изгуби. Учудващо за мен издържа до 95-ата минута", каза Колев.

Мартин Камбуров настигна по голове Петър Жеков при победа на Берое над Ботев (Враца)

Мартин Камбуров настигна по голове Петър Жеков при победа на Берое над Ботев (Враца)

Ветеранът вкара гол номер 253 в българския футболен елит