Треньорът на Берое Петър Колев говори след победата с 2:0 над Септември (София) в контрола. 

"От някои други действия не съм доволен на терена. Вчера имахме доста специфична тренировка. Днес не изглеждаха свежи футболистите, но това е период, през който трябва да преминат. Като резултат не искам да комнетирам. Той няма значение. Важното е, че някои основни играчи показаха добро ниво на подготовка. Най-лошото от целия мач е контузията на новия ни играч - Омар Камара. Мисля, че е разтежение.

Доволен съм от обема работа. Остават ни доста тактически неща, които са тренирани, но са позабравени. Върху тях ще наблегнем в оставащите две седмици. Имаме още две проверки. Основното е сега да починат два дни. Да възстановят от тежкия лагер, за да са готови за следващата седмица. Мартин Камбуров беше болен затова не игра днес. Александър Цветков получи удар в коляното в предната контрола, а пък Даниел Генов старата му травма, с която дойде се обади наново. Нямаме мускулни травми. При новия футболист се получи. Явно там имаме грешна информация за състоянието му. При другите травмите са такива, каквито не зависят от тренировъчния процес.

Няма как да говоря за нови футболисти. Има неща, върху които не мога да влияя. Това ще са хората за началото на сезона. Най-много един човек да пристигне нов. Продължаваме да работим в тази насока, докато не затвори трансферният прозорец. Единият от набелязаните футболисти 100% ще дойде. Ще говорим преди първия мач. Искам да видим с кои хора ще може да разполагаме за старта на първенството. Засега не смятаме да даваме млади футболисти под наем. На някои постове имаме конкуренция голяма, но на други такава липсва. Това е притеснителното", заяви Колев след двубоя.

Берое се справи със Септември в София

Берое се справи със Септември в София

Фал и Кукула бележат за заралии