Старши тренорът на Берое - Николай Киров говори след нулевото равенство с Локомотив (Пловдив) на "Лаута". Гостите доиграха втората част с човек повече, но не успяха да стигнат до гол и да стигнат до победата.

"Реално беше една подарена топка чистата ситуация. Много припряни бяхме. Явно негативната серия влияе на състезателите. Поне 5-6 пъти топката ни беше подарена, ала не успяхме да направим бърз преход. През втората част пак прибързахме. Избързваше се, не се търсеше дублиране и захождане по фланга, а такива бяха напътствията на полувреметео".

Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 в мач от 23-ия кръг на efbet лига

Локомотив (Пловдив) и Берое не се победиха в здрава битка на "Лаута"

Вижте подробности

"Най-вероятно и това, че сме нов отбор е фактор. Има и двама души, по-офанзивни и по-градивни, които чакат да бъдат оправени документално. Пак си имаме припряните действия. Накрая вкарахме противника сами в нашата половина. Те изпълниха 3-4 ъглови. Вижда се с просто око, че не сме обигарни. Сега им казах най-важното: не се ли успокоят, няма да се получат нещата, особено играта с топка".

"Виждате, че без значение от състезателя и къде е играл преди, когато сега играе за всяка точка, го притеснява. Особено днес Вини губеше елементарни топки. Дано съберем точки, за да бъдем по-спокойни".

"Ще видим как ще изглеждаме срещу ФК ЦСКА 1948. Явно когато изгубихме важни точки срещу отбори около нас в класирането, ще търсим такива срещу по-класни състави, над нас в класирането".

Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 (Развой на срещата по минути)
на живо

Локомотив (Пловдив) - Берое 0:0 (Развой на срещата по минути)

Вижте подробности