Старши треньорът на Берое Николай Киров е доволен от нулевото равенство с Пирин в мач от 13-ия кръг на efbet Лига. Настваникът на "заралии"поясни, че пред съставът му предстои много работа по отношение на играта.

"Всяка една точка ще е важна за нас. Имаме доста проблеми около окомплектоването на състава. Не като бройката хора, а като нехомогенната група, с която разполагаме. Там ни е проблемът и той си пролича след 70-ата минута, когато трябваше да правим смени. Нашите смени са на доста по-различно ниво от останалите.

С липсата на типичен таран се променя изцяло това, което бяхме планирали. Трябваше да играем с двама по-раздвижени човека отпред. Доволен съм от влизането на Божидар Пенчев. Ако продължава така, ще има необходимия брой шансове, защото мисля, че е готов за елитния ни футбол.

До 70-ата минута стояхме малко по-стабилно във фаза защита, но атаките ни завършваха някъде около 20-ия метър. Не успяхме да доразвием най-важните неща в една атака. Ще трябва да се работи и в двете фази и да се набляга на правилните упражнения, за да оправим проблемите.

Ще търсим задължително подсилване през зимата. Ако има състезател, който има необходимите качества, ще бъде привлечен, но основно през зимната пауза ще се случват нещата. Нямам възможност да направя селекция сега, периодът е по-лош, но ще се справим. Няма леки мачове за нас", заяви той.

Пирин - Берое 0:0 в efbet Лига

Кръгла нула! Пирин и Берое "спукаха топката"

Двубоят в Благоевград не предложи почти нищо нищо на зрителите