Треньорът на Берое - Николай Киров остана доволен от играта на своя отбор след равенството с Черно море във Варна.

"За нас всяка точка е важна в този момент. Има много неща от играта, които ще коментираме. Плахо начало. 30-35 минути липсваше агресията в нашия отбор. През втората част там се промениха нещата, влезе човек, който даде агресия в средата на терена. Съумяхме да вкараме един гол.

Не мога да обясня слабото първо полувреме. Знаем как се играе на "Тича". Не се получиха нещата и там беше проблемът през първата част.

За нас е важно да взимаме точки във всеки един двубой. Генерално е рано да се правят оценки. Програмата е такава, трябва да се играе срещу всички. За мен е важно да подобряваме нашата игра. Все още изграждаме отбора. Имаме трима футболисти, които трябва да им се оправят документите. Ако свършим работата си по добър начин, няма как да не се отрази.

Нещата са в процедура за новите. Не зависят нещата от клуба. Далеч сме от това, което искам да виждам. Искам да виждам игра с топката. Има какво да се работи и в двете фази.

Искам да видя повече агресия и повече самочувствие с топката. На този етап се съобразяваме с това, с което разполагаме, тъй като нямаме почти крила. Трудно се играе с четворка в защита. Бяхме задължени да я направим тази промяна. Видях и хубави неща", каза Киров.

Черно море и Берое завършиха наравно 1:1 в мач от efbet Лига

Берое оцеля срещу Черно море с гол от тъч

Вижте подробности