Наставникът на Берое Николай Киров сподели, че загубата от ФК ЦСКА 1948 в турнира за Купа на България е заслужена и отправи критики към част от играчите. 

"Абсолютно заслужена загуба. ФК ЦСКА 1948 ни превъзхождаше, създаде повече положения от нас, няма какво да си кривим душата. Честитя им победата. Н

Не съм доволен от началото на първата част и от началото на втората, сковано започнахме двубоя, грешки, след това започнахме да правим нещата, които сме тренирали като преса, оттам дойдоха и положения за нас.

Това си ни е проблем на нас, трябва да се работи, трябва да се търсят състезатели с по-голямо самочувствие и по-големи качества.

Когато има загуба, няма какво положително да се извлече. Трябва да се концентрираме изцяло в шампионата, там положението ни не е добро. Берое заслужава по-качествени състезатели и по-добро ниво на футбола. Всичко зависи от нас, треньорите, и от ръководителите.

За да си позволим нови, трябва да се разделим с някои. В моята глава всичко е ясно, ориентирали сме се кои да вземем, но задачата ни е да се разделим с някого - имаме играчи, които не отговарят на нивото на Берое", каза Николай Киров.

ФК ЦСКА 1948 победи Берое в мач за Купата на България

ФК ЦСКА 1948 срази Берое и ще играе на четвъртфиналите за Купата на България

Вижте подробности