Нападателят на Берое Мартин Камбуров говори, след като изравни рекорда на Петър Жеков от 253 гола в българския елит и донесе успеха на заралии с 1:0 над Ботев (Враца). Ето какво каза той:

"Чувствам се много щастлив. Искам да благодаря на г-н Жеков за вдъхновението, което ми даде, за да стигна дотук. Направи така, че през последните години да мечтая за това. Преди това бе в сферата на фантастиката да стигна до този рекорд.

Чувството е уникално. Изпитах чувство, че за първи път играя. Ако някой ми бе казал, че ще стигна до 253 гола и ще изравня голмайстор №1 Петър Жеков, щях да кажа, че е луд.

Трябва да имаш качествата и да се трудиш много. Нужно е и постоянство. Това е най-трудното. 15 години винаги съм поддържал един стандарт в България.

Освен дузпата имах и още две положения. Имаше голямо напрежение и трябваше да си го нося, защото съм свикнал. С Левски имам добра статистика, но не деля съперниците. Следващият мач е с тях и ако играем толкова добре, мога да отбележа. Но няма гаранция, че в този двубой ще ми се получи", каза Камбуров.

Петър Колев: Камбуров беше полезен, но не е на 100%

Петър Колев: Камбуров беше полезен, но не е на 100%

Прави му чест, че изкара 90 минути на нужното ниво, коментира специалистът