Вратарят на Берое - Иван Караджов заяви пред "Спортал", че има още много какво да се подобрява в отбора. Стражът говови след загубата на заралии от Рубин (Казан) с 0:2 в контролна среща.

"Има още много какво да подобряваме. Вижда се, че сме доста назад. Сигурен съм, че с времето ще се напаснем към изискванията. Докато дойдат официалните мачове, ще сме в по-добро състояние.

Вижданията ми са, че като цяло българският футбол изостава. Не само ние, всички отбори. На първо място е проблемът с терените. В България има два-три хубави терена. Много неща мога да кажа, но няма нужда сега. Всички хора са наясно, но си мълчат.

Радващото е, че няма контузии. Дано всичко с Педро Енрике е наред. Тренираме здраво и се надяваме всичко да върви нормално. Ще се подготвим на 100% до първия мач от пролетния полусезон. Ще дадем максимума - това, което зависи от нас, ще го направим.

Моите цели винаги са високи. Първо трябва да се стабилизира отборът и оттам нататък ще дойдат успехите. Берое е един от топ отборите в България. Целта пред отбора засега е спасяване. Ако съберем достатъчно точки, ще атакуваме по-предни позиции", каза Караджов.

Николай Киров: Вижда се, че отстъпваме в агресията, а това е проблем за българския футбол

Николай Киров: Вижда се, че отстъпваме в агресията, а това е проблем за българския футбол

Наставникът очаква още играчи да се присъединят към отбора