Старши треньорът на Берое Николай Киров заяви, че до ден-два очаква да бъде разрешена ситуацията с футболистите, които той очаква да се присъединят към отбора. Наставникът подчерта, че ако тези играчи не пристигнат, то клубът ще се насочи към други варианти.

"Сериозна контрола, срещу много сериозен състав, динамична контрола, агресивна, такава, каквато търсихме. Излязохме с почти нова линия на защитата и очаквах да имаме такива проблеми, особено през първата част.

Берое не успя да се противопостави на Рубин (Казан)

Берое не успя да се противопостави на Рубин (Казан)

Заралии с втора загуба в Турция

Нормално е, защото няма все още сработка между тройката в защита. Имахме проблеми, както при изнасянето, така при подсигуряването в тази тройка. Хубаво е да се играят такива контроли, за да се виждат грешките и да работим по тяхното отстраняване", коментира Киров.

"Сериозен състав, сериозно име води този състав. Ще искат да върнат своята слава от преди години. Аз съм доволен да се играят такъв тип мачове. Вижда се, че отстъпваме в агресията, а това е проблем за българския футбол.

Трябва да се научим да бъдем по-агресивни, бъдем отговорни, когато топката е в нашите крака. Желая да се играят такъв тип контроли, за да може бързо да добиваме тяхната динамика", добави той.

Берое се готви за мача с Рубин

Берое се готви за мача с Рубин

До подновяването на пролетния дял от efbet Лига "зелените" са планирали още четири контролни срещи

"Неприятното беше, че се наложи голяма част хора да играят по 90 минути. Дано нямаме повече травми. Серкан Юсеин не игра днес, защото има мускулен проблем."

"Дано и Педро Енрике не е нещо сериозно, защото пропусна доста тренировки поради болест. Ако се наложи сега заради травма да пропуска тренировки, ще ни бъде много трудно да го вкараме в оптимално състояние."

"Дано ангажиментите, които имат състезателите и техните мениджъри се изпълнят. Първенството наближава. На определени постове все още ни липсват състезатели. Днес и утре трябва да се изчисти този проблем, ако трябва да се насочим към нови хора, защото на определени позиции липсва нужната конкуренция.

Имаме договор с единия от тях, но той продължава да има визови проблеми и да не може да се присъедини. Той и неговият мениджър трябва да разрешат тези проблем максимално бързо. Всичко относно клуба е напълно изрядно", продължи треньорът на Берое.

"Разговорите, които имахме за преотстъпването на двамата френски състезатели и там нещата изведнъж поутихнаха нещата и нямаме отговор от тяхна страна, а те вече трябваше да са тук при нас. Тези два дни са важни, за да се изчистят тези проблеми. Днес като влязоха трима нови се видя, че сработката я няма."

"Бяхме пресирани високо през по-голямата част от мача, особено през първото полувреме. Не ни позволяваха да изнесем топката. Това е очаквано, защото сработката между линиите още не е на добро ниво."

"Ще наблегнем на това нещо в тренировъчния процес. Днес само в два момента успяхме да направим неща, които сме тренирали. Това трябва да се случва постоянно в двубоите", каза още Николай Киров.

Виртуалният билет за Берое - Рубин (Казан) е на цена 5 лева

Виртуалният билет за Берое - Рубин (Казан) е на цена 5 лева

Има награда за феновете, които са си закупи пропуски