Старши треньорът на Берое Димитър Димитров коментрира победата над Янтра (Габрово) в контрола. Както е известно старозагорци се наложиха с 3:0. 

"Резултатът е последното нещо, което ме интересува в контролните срещи. Имахме тежка седмица с доста сериозно натоварване. Поради тази причина за мен беше важно какво ще е поведението на футболистите. Имаше хора, които не успяха да вземат участие поради различни причини.

Надявам се в следващия мач да ги видим, за да поддържаме оптималното състояние на отбора. Няма да е лесно за младите момчета, които успяха да вкарат и голове. Мисля, че имат потенциал в себе си, просто трябва да го развиват в бъдеще".

Младоци бележат за Берое при успех над Янтра в контрола

Младоци бележат за Берое при успех над Янтра в контрола

Заралии се наложиха с 3:0

"Минали са около 10 дена от подготовката, няма причина да бъда недоволен. Стараят се футболистите, минават през тежък период, тренираме двуразово. Най-важното е да няма контузени. Ние почти всеки ден тренираме. Надявам се десетина дена преди подновяването на шампионата да понамалим натоварването, за да освежим отбора и да излезем в добро състояние. За Макута може да питате нашия спортен директор, той отговаря", каза още той.