Наставникът на Берое - Димитър Димитров остана изключително разочарован от съдийството в мача срещу ЦСКА, което според него е оказало фатално влияние за загубата на заралии с 0:2. Херо обаче не спря до тук и обвини реферите у нас в порочни схеми. Ето какво каза той:

"Смятам, че не заслужавахме да загубим на фона на поведението на отбора ни и на чистите положения, които създавахме. С този съдия трябва да си 10 класи над ЦСКА, че да не загубиш. С този съдия нямахме никакъв шанс. Визирам началото на второто полувреме и двете 100%-ови голови положения, да не говорим и за първата част. И този отменен гол, който само главният съдия знае за какво е отменен".

ЦСКА спечели домакинството си на Берое с 2:0

Неочакван герой помогна на ЦСКА да намери място в Топ 3

"Армейците" постигнаха важен успех с 2:0 в дербито на кръга срещу Берое

"Цяла седмица ние знаехме кой ще е съдията и бяхме убедени, че това ще го направи. Хората ни пожелаваха успех и ни казаха "Бог да ви прости с тоя съдия!". Вижте критерия му само какъв беше. За идентични ситуации за нас се даваха картони, но за тях не. Не искам да коментирам повече".

"Когато играеш по-добре и не успяваш да вкараш, нормално е да паднеш психически. Виждайки и съдията как свири, нормално е тези хора да се пречупят. Вижте какво, има само 4-5 отбора, които не си назначават съдии, всички останали си назначават. Един от тези, които не могат да го правят, е Берое. Направете си изводите кой, къде свири и по колко пъти. Не искам да създавам проблеми на Берое, иначе бих казал всичко. Толкова години съм във футбола, знам кой с какво е свързан".

"Вместо да коментираме футбола, ние трябва да коментираме един човек, за който всеки знае защо е дошъл днес тук".

Крум Стоянов: Дойдохме да се надиграваме с ЦСКА

Крум Стоянов: Дойдохме да се надиграваме с ЦСКА

"Ние се борим за Топ 6"