Евгени Янчовски определи постъпката на Петър Колев след мача с Монтана като "ненормална". Дни по-късно той размисли и ще продължи да води заралии.

Ето какво каза наставникът, извел Берое до титлата през 1986 година:

"Вместо да реве по телевизията, той трябваше да благодари за гласуваното му доверие и да се захваща за работа, защото за него тепърва предстои трудното. С оглед факта, че от тима се очертава да си тръгнат немалък брой футболисти, ще трябва да се прави нов състав и да се подберат нови състезатели.

Официално от Берое: Петър Колев остава старши-треньор на клуба

"Накарахте ме да осъзная и разбера, че когато човек е искрен в емоционалността си и по-точно в проявата си на сантиментална слабост, е нормално да допусне грешка", заяви специалистът

Явно в Берое има нещо, което остава скрито за широката общественост. Тук е ролята на новия треньор да успокои обстановката в съблекалнята. Той в никакъв случай не трябва да толерира едни играчи за сметка на други. За него всички трябва да бъдат равни.

"Пълната промяна" в Берое започва с освобождаване на всички чужденци?

"Пълната промяна" в Берое започва с освобождаване на всички чужденци?

Ръководството все още се надява Перниш да размисли

Редно е и спортният директор Вальо Грудев да влезе в ролята си и да удари по масата. Той трета година е ръководител в тима и би трябвало вече да е придобил куража да го направи, футболистите трябва да бъдат респектирани и да знаят кой командва. В противен случай ще излезе, че може и без ръководство. Сигурно ситуацията в Берое с оглед кризата е неблагоприятна. Но такава е за почти всички тимове от елита с изключение единствено на Лудогорец.

За Берое ще е важен следващият сезон. Ето защо повтарям, че ръководството трябва да влезе в ролята си. Много е важно футболистите да играят за публиката до края, защото тя е една от най-толерантните. Вече се завърна на трибуните и иска да гледа хубава продукция. Играчите взимат една шапка пари и трябва да ги оправдаят. Оттук нататък първенството за нас е ясно. Което значи, че футболистите трябва да се обиграват, да трупат опит и да изграждат облика за новия сезон", каза легендата на старозагорци.

В Берое обмислят как да процедират с футболистите с изтичащи договори

В Берое обмислят как да процедират с футболистите с изтичащи договори

Клубът има подписан предварителен договор с капитана на Царско село Реян Даскалов