Треньорът на Берое Димитър Димитров коментира равенството за тима му на собствен терен срещу ФК ЦСКА 1948. Ето какво каза Херо след срещата:

"От резултата не съм доволен. Жалко, че нямахме сили в атака, но няма причина да съм недоволен от играта. През второто полувреме седяхме много по-добре, но и неслучайно стражът на съперника бе отличен високо. Нямахме и късмет в определени ситуации.

Това на Макута с глава го отдавам на шанс, реакцията на вратаря бе много добра, но ако я бие встрани нямаше шанс за него. Той направи много силен мач, но имаше други ситуации, които трябваше да доразвием. Макута надбяга Серкан, бяхме трима на двама, но той я изигра детински. Липсваше ни самочувствието в последната фаза на играта.

Берое и ФК ЦСКА 1948 не се победиха - 0:0

Две греди, но без голове в Стара Загора, второ равенство за ФК ЦСКА 1948 в елита

Камбуров не успя да накаже бившите си съотборници

Не ми хареса, че не вкарахме голове. Пак ще се повторя, че съм доволен от моя отбор. Мисля, че след влизането на Кукула, който скоро ще пристигне, ще имаме вариативност напред и ще бъдем по-силни. Трудно ми е сега да оценя на колко процента играхме. През втората част днес играхме много по-добре от мача с Левски. Ако бяхме победили, щеше да е заслужено.

Всички разбраха, че те накрая симулираха и бавеха времето, само съдията не го разбра. Те лежаха 15 минути и накрая бяха дадени пет, но ... Търсим варианти за подсилване, но не се намират лесно. Нямаме големи финансови възможности. Ако намерим, ще научите първи. Срещу Ботев Пловдив също излизаме да бием. Те са много обновени с много чужденци, които вдигнаха класата им. Ние излизаме с нагласата да спечелим", каза Димитров.