Треньорът на Берое Димитър Димитров продължава с острите си изказвания след позицията на Съдийската комисия към БФС, публикувана в отговор на негово становище след мача с ЦСКА.

"Притеснявам се да не докарам наказание на клуба. Иначе не се страхувам да кажа нещата такива, каквито са. Лошото е, че всички хора, които са вътре във футбола, знаят за какво става става въпрос, но не смеят да ги кажат на глас, за разлика от мен. Аз се боря за справедливост, за това всичко да се решава на терена. Това е моята кауза. Тя е честна и аз никога няма да се откажа от нея.

Съдийската комисия отговори на Димитър Димитров

Съдийската комисия отговори на Херо

"СК при БФС уверява всички клубове и фенове, че не е наличие каквато и да била намеса в работата на комисията при изготвяне на нарядите на съдиите"

Наскоро се питаше защо сега скачам, а когато съм бил в Лудогорец, съм си траял. Но това не е вярно. Скачал съм и когато бях в Разград. И в Левски, и навсякъде.

Когато бях в Разград ме изгониха срещу Левски, защото протестирах срещу отменения гол на Пластун. Същото стана и в мача с ЦСКА, когато Станислав Тодоров не посмя да изгони Каранга, който направи грубо нарушение пред очите ми, а вече имаше жълт картон.

На тези от Съдийската комисия много неща мога да им кажа. Нека си припомнят защо бе махнат председателя Йордан Сталев", загатна Херо.

Димитър Димитров с декларация за съдиите

Херо с декларация за съдиите

Да има жребий за определянето на нарядите, призова специалистът