Берое ще смени курса за новия сезон, пише "Тема Спорт".

Заралии ще разчитат основно на български играчи, като се откажат от голям брой от чужденците.

На доста от тях им изтичат договорите след края на сезона и едва ли ще бъдат продължени. Над 10 са играчите, които имат контракти с Берое до юни, след което стават свободни агенти.

Единствените преподписали на този етап са Иван Минчев и Александър Цветков. Подобен ход на побългаряване преди година предприе Арда и се видя, че това донесе успехи на кърджалийци, които гонят тройката и са на финал за купата.

За целта в Стара Загора вече са започнали действия по връщането на свои футболисти, които са във Втора и Трета лига.

От Янтра Габрово ще бъдат отзовани вратарят Иван Гошев и Стоян Иванов. От Черноморец Бургас ще се върне Валентин Иванов.

Спортният директор Валентин Грудев вече призна за подписан предварителен договор с капитана на Царско село Реян Даскалов. Наскоро от Локомотив София бе привлечен бившият младежки национал Илиян Стефанов.

Възможно е под Аязмото да настъпят и по-радикални промени, като всичко зависи от спонсора на клуба. Не е изключено временният треньорски екип, който бе обявен - Петър Колев, Ивко Ганчев и Слави Жеков, да остане и за постоянно.

Всичко зависи от резултатите, които ще постигнат до лятото, до когато със сигурност ще водят Берое. В щаба остава и кондиционният специалист Пламен Липенски.

Монтана - Берое 1:1 (Развой на срещата по минути)
на живо

Монтана - Берое 1:1 (Развой на срещата по минути)

Заралии се класираха в Топ 6