Берое стартира продажба на абонаментни карти за домакинските срещи от предстоящия сезон 2022-2023 г. Това съобщиха от пресцентъра на тима. Картите вече се предлагат в Официалния фен магазин на "Берое", който се намира на стадиона под Аязмото (северозападен вход), както и в интернет платформата shop.beroe.bg. Работното време от понеделник до петък от 14:00 до 18:00 часа.

Абонаментните карти ще дават право на достъп до домакинските срещи на Берое на стадиона под Аязмото за предстоящия сезон, като това освен мачовете от efbet Лига, включва и срещите от турнира за Купата на България, които се играят на стадион "Берое". Това прави отстъпка от над 40% от нормалната цена на билетите.

Феновете ще имат три опции, от които да избират. Първата е стандартна абонаментна карта на стойност 100 лева. Притежателите ще имат право да присъстват на всички домакински срещи на "Берое". Вторият вид е - VIP абонаментна карта, която ще струва 600 лева. Закупилите VIP карта ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на "зелените" от най-атрактивните места в централната ложа. Третият вид е VIP абонаментна карта с паркомясто. Тя ще струва 750 лева. Притежателите на VIP абонаментна карта с паркомясто ще имат възможност да наблюдават всички домакински мачове на "зелените" от най-атрактивните местa в централната ложа и ще имат достъп до паркинга зад стадиона за всеки двубой.

Всеки, закупил абонаментна карта, ще трябва да попълни Декларация-съгласие за обработване на лични данни, която ще намери на място в магазина.

Първият домакински двубой за сезона ще бъде на 11 юли от 20:45 ч., когато Берое приема Ботев (Враца) в мач от Първи кръг на efbet Лига.

Хубчев: Нямаме необходимата бройка футболисти, за да започнем административно първенството

Хубчев: Нямаме необходимата бройка футболисти, за да започнем административно първенството

"След това ще мислим за качество"