Наставникът на Берое - Александър Томаш сподели, че успехът на старозагорци над Пирин с 1:0 е дошъл абсолютно заслужено.

"Заслужена победа за нас. Владеехме повече топката и контролирахме играта. Успяхме да реализираме едно от положенията, които създадохме. Като положения не бяха много, но ситуациите бяха повече. Още малко трябва да се поуспокоим. Момчетата трябва да повярват повече в себе си, защото мисля, че сме един стойностен отбор".

"Все още не можем да намерим този ритъм да играем бързо с топката и да не бързаме с паса напред. Да не грешим толкова. Убеден съм, че това ще се случи. Знам по какъв начин работим и познавам качествата на момчетата. Все още сме в начален етап на изграждане на стил и начин на игра. Другата причина е психологическа. Берое е голям клуб, със 100-годишна история. Футболен град с взискателни фенове. Искат да виждат футбола, който всеки един от тях си представя за себе си, което е много трудно".

"За мен треньорството не е професия, а наука. Моята теория е, че за всичко са виновни треньорите - дали ще дадеш, дали ще отдадеш, дали ще искаш. За всичко са виновни треньорите - и в положителен и в отрицателен смисъл".

Берое победи Пирин (Благоевград) с 1:0 като гост

Мартин Камбуров измъкна Берое при гостуването на Пирин (Благоевград) (ВИДЕО)

"Орлетата" с осми мач без победа в Първа лига