Треньорът на Берое Хосе Луис Ачиари беше доста разочарован след тежкото поражение с 0:3 в гостуването на Славия от 21-ия кръг на efbet Лига. Той обаче обеща, че скоро ще намери рецептата за излизане от дупката.

"Противникът игра по-интензивно, имаше повече ритъм, влизаше по-добре в единоборствата и заслужено е победител. Направихме прекалено малко на терена и знаем, че трябва да се подобрим.

Славия - Берое 3:0 в мач от efbet Лига

Славия прегази категорично латино селекцията на Берое

Тони Тасев и Владимир Николов отбелязаха головете за "белите"

Това е моя отговорност и гледам да направя така, че отборът да се представя добре. Трябва да работим в аспект на физика. Трябва да тичаш, да играеш с ритъм и ние трябва да се подобрим в тези неща, в ритъма и единоборствата. Оттам насетне трябва да градим. Притеснението ми е за нещата, които казах в началото", заяви той минути след края на мача на "Александър Шаламанов".

"Днес можех да видя как се представят няколко от играчите, дали са конкурентноспособни. Може 1-2 мача да сбъркам нещо с новите футболисти, но оттам насетне ще знам кои могат да играят, кои имат желание за игра и имат ритъм в играта си", допълни Ачиари.