Отборът на Берое загуби домакинството си от 13-ия кръг на efbet Лига с 0:1 от тима на Локомотив (София). Треньорът на заралии - Хосе Луис Ачиари, сподели, че е харесал играта на футболистите си, но липсата на късмет и решителност в ключовите ситуации е лишила "зелените" от крайния успех.

"Имахме доста положения, които пропуснахме и не успяхме да ги превърнем в голове. Беше двубой със страхотен ритъм. Истината е, че нашият отбор нямаше късмет и в крайна сметка загуби. Трябва да опитаме да подобрим ефикасността пред противниковия вратар и съперниковата врата. В последните мачове имахме лош късмет, така беше и в днешния мач. Ясно е, че не се намираме в най-добрата си форма. Не съм разочарован от загубата, но съм убеден, че вървим по правилния път. Да, това е болка от важен мач за нас, но ще опитаме да излезем следващият път още по-силни".

Той сподели и върху какво отборът трябва да наблегне в предстоящата пауза за националните отбори.

Със сигурност ще работим в много аспекти. Всеки един от играчите дава макскимума от себе си. Ще имаме свободна седмица, в която да работим и ще подобрим много неща. За да можем да играем в двубоите с правилния ритъм. Трябва да правим нещата по добрия начин, но победата е най-важна във футбола", завърши Ачиари.

Данило Дончич: Първото полувреме беше едно от най-лошите за нас, имахме късмет

Данило Дончич: Първото полувреме беше едно от най-лошите за нас, имахме късмет

Наставникът на Локомотив (София) коментира победата над Берое