Старши треньорът на Локомотив (София) Данило Дончич остана доволен от победата с 1:0 срещу Берое като гост. Наставникът също така призна, че "железничарите" са имали късмет, за да стигнат до успеха и сподели, че първото полувреме е било едно от най-лошите, откакто той е начело на тима.

"Първото полувреме беше едно от най-лошите за нас, откакто съм треньор на Локо (София). Допуснахме противникът да създаде много ситуации пред нашата врата, а не го направихме дори срещу ЦСКА, Черно море и Лудогорец. Момчетата се отпуснаха, не бяхме близо до техните нападатели. Знаехме, че имат много индивидуални качества и в момента са в резултатна криза. Възползвахме се от това нещо.

Второто полувреме излязохме малко по-добре и доминирахме в средата на терена. Пак не бяхме достатъчно опасни, но накрая със свежите хора, които влязоха, бяхме по-близо до вратата на противника. Важни 3 точки за нас, за да излезем от долната част на класирането. Надявам се това да се отрази на самочувствието ни занапред.Цяла седмица се радвахме на спечелената точка от Черно море. Добре тренирахме, добре се подготвихме. Бяхме мотивирани, но невинаги се получават нещата на терена. Имахме късмет този път, но предишни мачове имахме нашите ситуации, а не успяхме да ги реализираме. Колелото се върти и си тръгваме с трите точки.

Имахме слабости, но това е втори пореден мач, в който излизаме със суха мрежа. Радвам се, защото всички говорят, че имаме най-слабата защита. Подобрихме нещата там. В следващите мачове отборът все повече ще играе нападателен футбол. Просто програмата ни беше такава, че играхме срещу силни отбори. Излязохме със 7 точки от нея, а никой не очакваше", завърши Дончич.

Александър Любенов: Труден мач, радвам се, че помогнах на отбора

Александър Любенов: Труден мач, радвам се, че помогнах на отбора

Вратарят се отличи с няколко спасявания