Небойша Видич остана доволен от играта на своите възпитаници. Балкан победи Левски Лукойл с 81-57 и даде серизона заявка за класиране за следващата фаза на "ФИБА Къп". Ето думите на страши-треньора на Балкан след мача:

Костантин Папазов: Вината си е само в нас и ние трябва да си решаваме проблема

Костантин Папазов: Вината си е само в нас и ние трябва да си решаваме проблема

Наставникът на Левски Лукойл е самокритичен след загубата от Балкан

"Водихме през всичките 40 минути. Заслужавахме тази победа. Контролирахме мача през цялото време. В третата част те изравниха за 50-50, но след това намерихме начин да спечелим. Щастлив и доволен съм. Този мач беше важен за нас, защото е във "ФИБА Къп". Опитваме се да се класираме за следващата фаза. Относно ситуацията в нашата група мисля, че Левски Лукойл вече няма шанс. Ние ще опитаме да прескочим поне още един отбор, ако това е възможно, и да продължим участието си във "ФИБА Къп".

Дълга история е къде ми е усмивката. Да, щастлив съм, но вече мисля за бъдещето. Това е причината да не се усмихвам сега. Много лоши неща се случват в българския баскетбол. Дори след една нормална пресконференция, виждам някои мистерии на съдбата. Те просто не спират да правят някои лоши неща. Разбира се, че съм щастлив. Дадох на играчите почивен ден утре, така че това определено значи, че съм щастлив", добави Небойша Видич.